ds P. Groen

Resonate

Landelijk Meldpunt

In de gemeentewijzer is een verwijzing opgenomen naar het meldpunt Seksueel misbruik binnen kerkelijke relatie. Bij dit meldpunt kan een ieder terecht voor vragen, informatie en begeleiding wanneer er sprake is van seksuele intimidatie of misbruik binnen de gemeente. Tevens beschikt de gemeente over een ‘eigen protocol’. Klik op het menu-item 'Landelijk Meldpunt' voor meer informatie.

Intern vertrouwensperoon

De intern vertrouwenspersoon (IVP) is er voor iedereen (leden en gasten) die onze kerk bezoekt of deelneemt aan activiteiten onze kerk, en zich daar veilig mag/moet voelen. Klik hier  voor meer informatie of klik in hoofd menu 'Home' via het item 'Meldpunt' op "Intern vertrouwenspersoon'.

Psychische en/of sociale nood

Er zijn ook vertrouwenspersonen aangesteld voor psychische en/of sociale nood, voor meer informatie klik hier. U dienst dan wel ingelogt te zijn!