×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Wie zijn wij?

We zijn een kerkelijke gemeente ruim 390 leden, voornamelijk uit Oldehove. Maar, ook mensen uit de genabuurde plaatsen Aduarderzijl, Ezinge, Feerwerd, Saaksum en Niehove kerken in onze gemeente.

We vormen een gemeenschap omdat we samen met God willen omgaan, maar vooral omdat God wil dat wij als familieleden met elkaar omgaan. We doen dit door op zondag bij elkaar te komen in de kerkdiensten. We lezen dan uit de Bijbel, luisteren naar een uitleg hierover en zingen en bidden met elkaar. Ook komen we op door-de-weekse dagen in kleinere groepen bij elkaar, de bijbelstudieverenigingen, om uit de bijbel te lezen en met elkaar door te spreken hoe we de bijbel moeten toepassen in ons dagelijkse leven.

Daarnaast worden in de gemeente veel andere activiteiten georganiseerd zoals Sing Ins, kinderclub en gezellig samen zijn als gemeente op gemeentedagen.

We noemen ons christelijk omdat we geloven in het bestaan van de enige God, zijn Zoon Jezus Christus en zijn Heilige Geest. Ook noemen we ons gereformeerd vrijgemaakt. Dit betekent dat we naast de Bijbel belijdenissen gebruiken, waarin een bepaalde uitleg van de Bijbel is vastgelegd.

De gemeente maakt deel uit van de gereformeerde kerken vrijgemaakt (GKv), een landelijke federatie van plaatselijke kerkelijke gemeentes.