ds P.K. van de Kamp

Geloof delen wereldwijd!

Zuid-Afrika Mission
Anno 2015 is het zendingswerk nog steeds heel urgent. 2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet als hun Verlosser. Dat raakt ons. En motiveert om in samenwerking met kerken in het buitenland Zijn levensreddende boodschap te delen, in woord en daad! Voor de groei van Gods kerk wereldwijd, maar ook ter inspiratie en bemoediging van ons eigen geloof en kerk-zijn!

Wij zijn in Oldehove ook bij het zendingswerk betrokken, in het bijzonder bij zendingsprojecten in Zuid-Afrika. Die projecten worden uitgevoerd in samenwerking met ander GKv-kerken in de provincies Groningen en Friesland (onder de naam Zending Zuid-Afrika).

In de organisatie van de het GKv-zendingswerk is het nodige veranderd. Sinds september 2014 is er een landelijk samenwerkingsverband voor zending en hulpverlening vanuit de GKv voor alle GKv-uitzendorganisaties. Meer informatie over de verandering is te lezen via de links onderaan dit artikel.

De nieuwe samenwerking en eenheid wordt ook uitgedragen door het gebruik van het nieuwe logo.

We hopen en bidden dat alle veranderingen mogen bijdragen aan onze gezamenlijke missie: geloof delen wereldwijd! Bid en doe je mee????