jul

ds P. Groen

De band Five4You

Wij zijn gestart als een groep enthousiaste mensen die God willen groot maken met Muziek en Stem!

De naam five4YOU is ontstaan doordat we gestart zijn met 5 vrouwen en 4 mannen die muziek willen maken. Doormiddel van muziek willen we vertellen van Gods onvoorwaardelijke liefde! En meewerken aan het uitdragen van het evangelie. We willen ons dienstbaar opstellen te opzichte van de gemeente, we mogen een onderdeel zijn van Gods bloeiende gemeente!

Onze wens is om "eigentijdse" liederen en muziek in combinatie met bestaande psalmen en liederen binnen de erediensten te begeleiden. Om zo ook de gemeente kennis te laten maken met nieuwe liederen. Maar ook betstaande liederen soms in een andere muzikale vorm uit te laten komen. En dat de verschillende soorten muziek instrumenten ook worden ingezet tot Zijn Eer! (Psalm 150).

De band kan wellicht spelen in gewone diensten maar ook in bijzondere diensten; christelijke feestdagen, bruiloften, sing-inn's, etc. Bij gelegenheid werken we graag samen met andere commissiess en/of andere soorten van muzikale begeleidingsvormen bv. koren, orgel, blazers ect. Dit in goed overleg met de desbetreffende commissies/personen. Buiten de gemeente begeleiden wij ook diensten op aanvraag. Voor het goed organiseren en begeleiden van een dienst is het van belang dat:

• de liturg op de hoogte is van het repertoire. ( deze wordt regelmatig vernieuwd)
  • de liturgie ruim op tijd bij de band ligt.
  • er contact is geweest tussen liturg en bandleider. (communicatie over verloop liturgie en korte uitleg thema)

We musiceren ter opbouw van elkaar, de gemeente maar bovenal tot Eer van Hem!

Bandleider
Hester Benthem, tel. 0594-591608

Jezus, bron van aanbidding!