jun

Regiodienst in Enumatil

Collectie Diaconie

Van de diakenen

De diaconie heeft besloten om jaarlijks 4 van de 10 diaconale collectes te bestemmen voor een gericht doel.  Deze zondag  29 mei  willen we de diaconale collecte bestemmen voor:

Stichting Together for life (klik op het logo om het pdf document 'Teken van leven mei 2022' te lezen)

Deze stichting richt zich op hulp in Kenia, vooral in Kisi, vlak bij het Victoriameer.

Het gaat om toerusting aan kerkelijke voorgangers en leden, hulp aan wezen, scholing en gezondheidsvoorlichting. De stichting voert zelf geen projecten uit in Kenia, maar ondersteunt het werk van de KIPRC, een kleine kerk in Kenia. In 2021 hebben ze hulp gegeven voor scholing en onderhoud van 37 wezen, hulp bij ziekte en calamiteiten en hulp bij de aanschaf van een pelmolen voor mais.

Door de gestegen kosten van het eten enz. is er extra geld nodig. Daarom bevelen de diakenen deze collecte extra bij u aan.  Nieuwsgierig geworden? Op de site van Together for Life vindt u meer informatie>>>