aug
br G.A. Mollema

geen dienst

Zingend bidden voor Oekraïne

Vanuit het verlangen om in deze spannende tijden allereerst bij God samen te komen, ons te verootmoedigen en Hem om wijsheid en kracht te vragen, wil Five4You zondagavond (6 maart) een open repetitie organiseren.

Zing en bid met ons mee om 20.00 uur in de GKV te Oldehove. Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee gratis verkrijgbaar.

De giften aan Giro 555 kunnen online gedaan worden of in de collectezakken in de kerkzaal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De spullen voor onderstaand bericht kunnen ook meegenomen worden naar de kerk en Wim Dieleman zorgt dan dat het bij de familie Schipper terecht komt.

GEZOCHT VOOR OEKRAÏNE - HULPGOEDEREN

Hallo allemaal.

Wij kregen van een kennis zojuist een lijst met spullen en voedsel door wat nu dringend nodig is aan de grens met Oekraïne. Deze kennis heeft familie in Oekraïne, dus hij weet duidelijk wat nodig is !! Hij hoopt het woensdag 9 maart naar Oekraïne te brengen.

Onder andere :

- Luiers (voor kinderen maar ook voor volwassenen)

- Babydoekjes

- Babyvoeding (poeder en potjes)

- Maandverband

- Dekens en slaapzakken (graag schoon/gewassen)

- Handdoeken  (graag schoon/gewassen)

- Theedoeken (graag schoon/gewassen)

- Verbanddozen (First aid kits)

- Verband en pleisters

- Paracetamol

- Oordopjes (voor de kinderen i.v.m. de schietgeluiden)

Alle kleine beetjes helpen, ook als je maar iets kunt missen.

Wanneer de eerste bussen vol zijn, zullen ze het zo snel mogelijk naar de grens met Oekraïne brengen.

Jullie kunnen de spullen netjes verpakt in dozen brengen :

Wilhelminastraat 23 in OLDEHOVE  0594 591776

Willen jullie alstublieft helpen deze spullen te verzamelen?

Onze dank is groot !

Bart & Wilma