jun

Regiodienst in Enumatil

Corona update 17 febr. 2022

Van het coronateam,

N.a.v. de persconferentie van 15 februari zijn er geen beperkingen meer voor bezoekers van de kerkdiensten.
De adviezen van CIO en Steunpunt KerkenWerk sluiten daarbij aan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve gemeenteleden,

Blij, dankbaar en hoopvol hoorden we van de nieuwe versoepelingen. Dit betekent voor onze kerkdiensten dat er vanaf zondag 20 februari geen beperkingen meer zijn.

We begrijpen dat hier verschillend over wordt gedacht. De één zal in juichstemming zijn en een ander is (nog) aarzelend en bezorgd. We willen rekening houden met gemeenteleden die toch nog graag wat afstand willen houden. Daarom kunt u aan het begin van de kerkdienst bij Irma of de gastvrouw/heer een markering halen die u op de stoel naast u kunt leggen. Of 2 markeringen als u 2 stoelen afstand wilt.Dit betekent dat er niemand op die stoel gaat zitten. Na de kerkdienst kunt u deze weer inleveren, zodat ze een volgende keer weer gebruikt kunnen worden.

We kunnen weer open, zoals we graag willen. We mogen weer ongeremd samenkomen om onze Heer te ontmoeten, Gods Woord te horen, om samen de lof te zingen, om
muziek te maken, om stil te zijn, om elkaar weer te zien en te spreken.

We hopen u de komende tijd allemaal weer te ontmoeten, zodat we samen door de Geest, weer voluit verder kunnen bouwen aan Gods kerk in Oldehove. Ieder met zijn of haar bijdrage en talenten.

Van het coronateam.

Mogelijk volgt er nog aanvullende  informatie!

Voor de regiodiensten: kijk op de site van de desbetreffende kerk.

- Aduard
- Enumatil