aug
ds L.E. Leeftink

Collecteren aangepast

Het is helaas niet meer mogelijk om gratis gebruik te maken van de tikkies t.b.v. de collecte. We gaan op zoek naar een ander digitaal platform, maar dat zal nog wat tijd kosten.

Tot die tijd willen we u verzoeken om uw (wekelijkse) collectegift digitaal over te maken naar de bankrekening van de kerk.

GKV De Zaaier Oldehove: NL89 RABO 0348655835

We blijven wekelijks in de wijkapp oproepen voor de collecte. Ook zal tijdens de dienst een dia geprojecteerd worden met daarop de bestemming van de collecte en het bankrekeningnummer van de kerk.

Natuurlijk kunt u ook besluiten om een vaste (wekelijkse of maandelijkse) overboeking voor collecte in uw bank app in te stellen.

Vanaf zondag 20 juni is het voor kerkgangers ook mogelijk om geld of collectebonnen in de collectedoos te deponeren. Die staan dan in het kerkgebouw of in dien van toepassing in de openluchtdienst.

GKV De Zaaier Oldehove: NL89 RABO 0348655835