jun

Aanmelden voor een kerkdienst

U kunt zich (weer) aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst

(vanaf 14 maart 2021)

-   via de Scipio-App

-   of door te bellen   06-12297045 / 0594-591444

Vanaf elke zondag kunt u zich opgeven voor de kerkdienst tot de tweede daarna volgende zondag. Elke vrijdag sluit om 18.00 uur de opgave voor de zondag die daarop volgt.

Kom alléén als u een bevestiging heeft ontvangen en als u zich goed voelt!

Lees hier meer over de corona update van 3 maart 2021

In dit PDF document is de informatie over het  Gebruikersplan voor de kerk.

---------------------------------------------------------------------------------------

Coronaregels in het kort voor bezoekers kerkdienst

*
Bezoekers geven de naam (namen) op van alle personen die de dienst willen bezoeken, inclusief hun woonadres.

(of via Scipio zie hierboven)

* Bezoekers verklaren met de opgave geen klachten te hebben zoals verkoudheid, koorts, kortademigheid,

niet positief zijn getest op corona en niet met mensen in contact zijn geweest welke positief getest zijn op corona.

* Let op! Zodra er iemand op het woonadres van bezoeker koorts heeft is de bezoeker NIET welkom in de kerk

* Bezoekers verklaren met de opgave dat ze zich zullen houden aan de RIVM richtlijnen en de instructies van

de leden van het ontvangstteam.

* Bezoekers verklaren dat wanneer ze in tussentijd klachten krijgen ze alsnog NIET naar de kerk zullen komen.

In de RIVM richtlijnen en instructie staat ook informatie over de situatie wanneer u ingeënt  bent met het vaccin.

Daar staat ook deze vraag:
Moeten ik en mijn huisgenoten thuisblijven als ik koorts krijg na de vaccinatie?

Als je koorts hebt, die binnen 48 uur na de vaccinatie is ontstaan, is de kans groot dat het een bijwerking is van de vaccinatie. Je kunt het beste zelf wel thuis blijven, maar je huisgenoten hoeven niet thuis te blijven. Heb je naast koorts ook nog andere klachten die passen bij corona, zoals verkoudheidsklachten, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, maak dan een afspraak voor een coronatest. Blijf zelf  thuis en je huisgenoten blijven ook thuis tot de uitslag van de test bekend is. Bij twijfel kun je overleggen met de afdeling infectieziektebestrijding van de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst .

Als je ná 48 uur na de vaccinatie koorts krijgt kan er sprake zijn van corona. Laat je dan testen en jij en je huisgenoten moeten dan thuis blijven tot de testuitslag bekend is.

In de kerk is ook een check lijst met vragen, deze staat ook op de website van de kerk.