jun

Procedure bijwonen kerkdienst

Procedure voor het aanmelden, voor het bijwonen van een kerkdienst in het kerkgebouw ‘De Zaaier’

Update maart 2021!

Standaard aanwezigen:

Standaard aanwezig zijn naast de (voorlopig) 30 die zich aan mogen aanmelden: Predikant, Ouderling van dienst, kosters (2), BHV, Gastvrouw/heer (2), Beam/techniek (2), organist en zangers.  Zij moeten zich wel registreren, zo mogelijk in het Rooster op de website, dat ze ‘functioneel‘ aanwezig zijn, dus niet via Scipio.

Opgeven/aanmelden:

Vanaf elke zondag  kunt u zich opgeven voor tweede zondag die daarop volgt. Sluiting van opgave is op elke woensdag om 8 uur ’s avonds, voor de zondag die daarop volgt.

Aanmelden kan via Scipio. Ga naar de agenda en klik op de betreffende zondag daar kunt u zich aanwezig melden. Het ‘gezinshoofd’ kan ook zijn huisgenoten aanmelden (laatste update versie 3.9.9 is dan wel vereist). Afmelden is mogelijk als daar (bv gezondheid) redenen voor zijn.

Telefonisch aanmelden (0612297045 of 0594 591444) of via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) kan ook.

Aanwezigheid van gasten, bv opgegeven familie van kerkleden, is mogelijk en zullen apart vermeld worden op de presentielijst.

Aanmelding geldt voor alle leeftijden (RIVM adviseert een leeftijdsgrens tot 70 jaar!)

Kerkleden die een dienst bijgewoond hebben krijgen geen voorrang bij een volgende aanmelding

Zaterdags ontvangen degenen die zich aangemeld hebben een bevestiging per mail of telefonisch.

Verklaring/Voorwaarden/Afspraken gebruik kerkgebouw:

Verder zijn de RIVM protocollen altijd leidend.

Als er wijzigingen of veranderingen optreden hoort u dat via de kerkdienst of mail en/of info op de website of in de Scipio app.

Coronateam,

23-6-2020, herzien maart 2021