aug

komt te vervallen

Kerkdiensten vervallen vanwege Coronavirus

Beste lezer, broeder, zuster,

De kerkenraad van de GKv te Oldehove heeft besloten het advies van de overheid en de richtlijnen binnen de GKv met betrekking tot het coronavirus, om bijeenkomsten met meer dan 100 personen te annuleren, op te volgen.

Het gevolg van dit besluit is dat alle kerkdiensten van de GKv te Oldehove per direct, tot in ieder geval 31 maart, komen te vervallen.
Tot die tijd worden geen openbare bijeenkomsten voor groepen van 100 personen of meer in het kerkgebouw georganiseerd.

De kerkenraad is zich bewust van de grote impact die dit besluit heeft. Niet alleen de verkondiging van het Woord, maar zeker ook samen de gemeenschap ervaren, zal gemist worden. Daarom beraadt de kerkenraad zich op mogelijkheden om op alternatieve wijze de zondagsbijeenkomsten in te vullen. Hiervan wordt u zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Online kerkdiensten
Gemeenteleden kunnen oude en live diensten bekijken online, bijvoorbeeld via
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit besluit, neem gerust contact op met uw wijkouderling of -diaken.